Vakantie betekent genieten en ontspannen. Attent Supermarkt De schuur helpt u daar graag bij! Ons assortiment is afgestemd op uw vakantiegemak.


Dagelijks bakken wij ovenverse broodjes, stokbrood en croissants. Elke dag hebben wij vers gesneden brood van onze bakker Bliek uit Middelburg. Wanneer u iets te vieren heeft kunnen kunnen wij ook taarten en gebak bestellen in allerlei soorten en maten.

En proeft u ook eens een heerlijke Zeeuwse bolus! Ook gemaakt door bakkerij Bliek, meerdere malen verkozen tot de beste bolus van het jaar!

Wij vekopen (h)eerlijk vlees van Vleesboerderij Boot. Het rundvlees van Vleesboerderij Boot is gegarandeerd van eigen boerderij en het varkens- en kippenvlees wordt ook op ambachtelijke wijze verwerkt. Kijk voor meer informatie op www.vleesboerderijboot.nl

U kunt bij ons ook bbq pakketten van vleesboerderij Boot bestellen. Kom voor meer informatie langs in de winkel of neem contact met ons op via email of telefoon.

In ons assortiment streekproducten vind u zeker een leuk cadeautje voor de thuisblijvers! Wij hebben leuke cadeaumanden en ook heel veel losse producten te koop zoals babbelaars, sappen, advocaat, Zeeuwse bieren en nog veel meer.

Voor het verblijf op de camping hebben wij ook een ruim assortiment aan non-food artikelen van tentharingen tot aan gasflessen en speelgoed.


Dit jaar zijn er 2 kunstenaars die hun werk ten toon stellen en te koop aanbieden,


Donata Meerman Platteeuw,    facebook Atelier Made by Do.  


Letizia Fioratti;    www.zkbyl.nl,    facebook Zeeuwse knopen by Letizia